Laddboxar

Varför du ska ha en egen laddbox?

Att ha en egen laddbox hemma gör att du kan ladda din bil med högre effekt. Det innebär i sin tur att bilen laddar snabbare. En egen laddbox är dessutom en allt säkrare lösning då den kommunicerar eventuella fel som uppstår samt stoppar laddningen när fel väl uppstår.

Anlita oss för att installera din laddbox, vi genomför din installation på ett tryggt och säkert sätt.

Solenergi

Solenergi är den mest miljövänliga och hållbara energikällan som finns tillgänglig för oss idag. Genom att installera solpaneler kan du själv producera din egen el och minska ditt beroende av fossila bränslen.

Ta vår hjälp med installationen av dina solceller. Vad gäller underhåll kan vi givetvis bistå med hjälpen du behöver. Kontakta oss så lägger vi upp en plan för ditt arbete.

Service

Vi utför både små som stora servicearbeten

Behöver du byta ut belysningen eller behöver du hjälp med en trasig strömbrytare? Elrum i Lerum AB är ett företag med omfattande kompetens inom området och kan därmed ta sig an de flesta typer av servicearbeten. Vi utför små som stora projekt, allt från service till felsökning av installationer.

Entreprenad

Önskar du hjälp inom entreprenad är vi det perfekta valet. Vi är specialiserade på att ta hand om allt inom elinstallationer, både för privata och kommersiella kunder. Vi har erfarenhet av allt från mindre uppdrag till stora projekt, och vi sätter alltid kundens behov i fokus. Våra kunniga och erfarna elektriker är utbildade för att leverera högsta kvalitet på arbetet och vi strävar alltid efter att leverera i tid och inom budget.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Butiken

Öppettider
Fredagar 12:00 - 18:00
Adress
Sjönäsgatan 26, 579 99 Berga
Övriga tider vänligen ring
Birgitta: 070-6444628
Evald: 070-2450673